Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2021


Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

Σας ενημερώνουμε ότι τη Δευτέρα 13/09/2021, ημέρα έναρξης των σχολείων, οι μαθητές και οι μαθήτριες  θα παρακολουθήσουν την τελετή του Αγιασμού  στις 9:00 π.μ.

Για την είσοδό τους στο σχολείο θα πρέπει να προσκομίσουν αρνητική δήλωση αυτοδιαγνωστικού τεστ (self test) ή πιστοποιητικό νόσησης. Το test θα το παραλάβετε από το φαρμακείο και θα πρέπει να έχει πραγματοποιηθεί μέχρι 24 ώρες πριν την προσέλευση στο σχολείο. Το αποτέλεσμα του θα πρέπει να είναι σε έντυπη ή χειρόγραφη μορφή μέσα σε διαφάνεια και θα γίνεται ΔΕΚΤΟ ΜΟΝΟ ΕΑΝ ΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ SELF-TESTING.GOV.GR, ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΚΗΔΕΜΟΝΑ. Η διαφάνεια με το test θα ΠΡΕΠΕΙ να βρίσκεται καθημερινά μέσα στη σχολική τσάντα και  οι μαθητές/μαθήτριες που χρησιμοποιούν σχολικό λεωφορείο θα πρέπει να το επιδεικνύουν στη συνοδό κατά την είσοδό τους σε αυτό.

ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ-ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΟΡΑΝΕ ΜΑΣΚΑ ΣΕ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΚΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ,ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ.

Σε διαφορετική περίπτωση θα τηρούνται τα προβλεπόμενα.

Το επόμενο self test θα ελεγχθεί στο σχολείο την Παρασκευή 17/09 και από την επόμενη εβδομάδα και στο εξής κάθε Τρίτη και Παρασκευή, με όλες τις προϋποθέσεις που προαναφέρθηκαν.

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΗΔΕΜΟΝΕΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ. ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΝΟΝΩΝ ΥΓΙΕΙΝΗΣ.

Υπενθυμίζουμε ότι η αποχώρηση των μαθητών γίνεται ως εξής:

·        Οι μαθητές/τριες της Α΄, Β΄,  Γ΄  τάξης αποχωρούν από την έξοδο του σχολείου που βρίσκεται επί της οδού Καλλιπόλεως.

·        Οι μαθητές/τριες της Δ΄Ε΄ και  Στ΄ τάξης αποχωρούν από την έξοδο του σχολείου που βρίσκεται επί της οδού Τήνου.

Τονίζεται ότι τα παιδιά που θα αποχωρούν μόνα τους από το σχολείο θα πρέπει να διαθέτουν πάντα μαζί τους σχετική υπεύθυνη δήλωση κηδεμόνα (Άρθρο 8,Ν.1599/1986), την οποία και θα επιδεικνύουν καθημερινά στους εκπαιδευτικούς κατά την αποχώρηση τους από το σχολείο.

Η αποχώρηση των μαθητών/τριών θα γίνει με τη λήξη του Αγιασμού.

Κατ΄ εξαίρεση, μετά τον Αγιασμό, αφού πρώτα αποχωρήσουν οι μαθητές/μαθήτριες των υπόλοιπων τάξεων, ένας εκ των δύο κηδεμόνων των μαθητών/τριών μας θα έχει τη δυνατότητα μιας πρώτης συνάντησης - ενημέρωσης από τις δασκάλες της Α΄τάξης στον προαύλιο χώρο του σχολείου μας. με την ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ να φοράει μάσκα και να διαθέτει βεβαίωση εμβολιασμού/νόσησης ή self test του τελευταίου 24ώρου, τα οποία και θα επιδεικνύει κατά την είσοδό του. 

Τα δρομολόγια των σχολικών λεωφορείων θα λειτουργήσουν από την Τρίτη 14/09  κανονικά.

Για την έναρξη του Ολοήμερου Προγράμματος θα ακολουθήσει νέα ανακοίνωση.

Τα βιβλία και οι λίστες με τα σχολικά είδη θα διανεμηθούν την Τρίτη 14/09.

Όσοι κηδεμόνες επιθυμούν βεβαίωση για την εργασία τους, θα μπορούν να την παραλάβουν μετά την αποχώρηση των μαθητών, στο χώρο εισόδου της οδού Καλλιπόλεως. 

Σας ευχόμαστε καλή και δημιουργική σχολική χρονιά με υγεία!

Από τη Διεύθυνση του Σχολείου

7ο Δημοτικό Σχολείο Αρτέμιδας

Το υλικό και οι πληροφορίες που αναρτώνται στην παρούσα ιστοσελίδα αποσκοπούν στην ενημέρωση και επικοινωνία της σχολικής κοινότητας.