Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2020

Έναρξη σύγχρονης εξ αποστάσεως διδασκαλία


Αγαπητοί Γονείς και Κηδεμόνες

Δυστυχώς είμαστε σε αυτή τη δύσκολη κατάσταση για άλλη μία σχολική χρονιά. Πρέπει να φανούμε δυνατοί και με υπομονή για να ανταπεξέλθουμε σε αυτό το νέο εγχείρημα. Η επικοινωνία μας φέτος θα είναι άμεση και θα πραγματοποιείται μέσω της πλατφόρμας Webex.

Η σύγχρονη εξ αποστάσεως διδασκαλία με τους εκπαιδευτικούς του σχολείου αρχίζει την Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2020. 

Η σύγχρονη εξ αποστάσεως εκπαίδευση θα πραγματοποιείται μέσω της πλατφόρμας https://webex.sch.gr/

Το ωράριο έπειτα από σχετική εγκύκλιο του υπουργείου για την εξ αποστάσεως διδασκαλία είναι 14:00μ.μ-17:00μμ.  Θα είναι διάρκειας 3 ωρών με διαλείμματα, από τις 14.10 με 17.20 κάθε μέρα..

Το ωράριο διαμορφώνεται ως εξής

1η ώρα-14:10-14:40

2η ώρα 14:50-15:20

3η ώρα 15:30-16:00

4η ώρα 16:10-16:40

5η ώρα 16:50-17:20

Οι πρώτες αυτές μέρες θα είναι για όλους μας πειραματικές. Σας ενημερώνουμε ότι μπορείτε να συνδεθείτε όχι μόνο από τον υπολογιστή σας αλλά και από tablet ή κινητό ακόμη και από το σταθερό σας τηλέφωνο. Η σύνδεση μέσω δεδομένων περιήγησης (ΜΒ-Megabyte) είναι δωρεάν για τη σύνδεση στην πλατφόρμα Webex. Σε περίπτωση αδυναμίας σύνδεσης μην αγχωθείτε! Είναι συχνό φαινόμενο. 

Θα σας αποσταλεί ένα e-mail όπου θα αναγράφονται:

α) Τα Link των εκπαιδευτικών της τάξης 

β) Τα Link των εκπαιδευτικών ειδικοτήτων

γ) Το Πρόγραμμα 

Στο σημείο αυτό θα θέλαμε να σας τονίσουμε ότι τα link είναι προσωπικά για κάθε εκπαιδευτικό και δε πρέπει με κανέναν τρόπο να δημοσιοποιούνται σε καμία ιστοσελίδα ή οποιοδήποτε άλλο μέσο προβολής. Φυσικά, όπως γίνεται αντιληπτό, απαγορεύεται η φωτογράφηση αλλά και η βιντεοσκόπηση των μαθητών.  




7ο Δημοτικό Σχολείο Αρτέμιδας

Το υλικό και οι πληροφορίες που αναρτώνται στην παρούσα ιστοσελίδα αποσκοπούν στην ενημέρωση και επικοινωνία της σχολικής κοινότητας.