Πέμπτη 12 Μαρτίου 2020

Επικοινωνία με το Σχολείο από 11 έως 24-3-2020






7ο ΔΗΜ. ΣΧΟΛΕΙO ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ
ΣΧ. ΕΤΟΣ 2019-2020


Αγαπητοί γονείς & κηδεμόνες


Σύμφωνα με την κοινή Υπουργική Απόφαση(ΦΕΚ 783/Β/10-3-2020) από την Τετάρτη 11/3/2020 μέχρι και τις 24/3 2020 ορίστηκε προσωρινή απαγόρευση λειτουργίας , για προληπτικούς λόγους δημόσιας υγείας σχετικά με τη διασπορά του COVID-19, εκτός των άλλως σε όλες τις σχολικές μονάδες όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης. 


Κατά το παραπάνω διάστημα μπορείτε να επικοινωνείτε για οποιοδήποτε θέμα με τη διεύθυνση του σχολείου στην ηλεκτρονική διεύθυνση:  mail@7dim-artem.att.sch.gr
 
Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας παρακαλείστε όπως αναγράφετε στο μήνυμά σας, το όνομά σας, το όνομα του/της μαθήτριας και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας μαζί με το αίτημα σας.

Τέλος, ας μην ξεχνάμε ότι τα σχολεία δεν έκλεισαν για διακοπές αλλά για πρόληψη. Σας παρακαλούμε να λειτουργείτε ως πρότυπα προφύλαξης παίρνοντας τα απαραίτητα μέτρα υγιεινής , με υπεύθυνη και ψύχραιμη στάση η οποία συμβάλλει στη διατήρηση αντίστοιχης στάσης και από τους μαθητές/τριες. 


Επίσης φροντίζουμε να ενημερωνόμαστε από επίσημους κι έγκυρους φορείς και χρησιμοποιούμε με προσοχή την πληροφόρηση από Μ.Μ.Ε. και διαδίκτυο.
 

ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

7ο Δημοτικό Σχολείο Αρτέμιδας

Το υλικό και οι πληροφορίες που αναρτώνται στην παρούσα ιστοσελίδα αποσκοπούν στην ενημέρωση και επικοινωνία της σχολικής κοινότητας.