Δευτέρα 9 Μαρτίου 2020

Λειτουργία σχολείου από 9-3-2020





7ο Δ.Σ. Αρτέμιδας

Ανακοίνωση 


 Αγαπητοί γονείς, 

Σας ενημερώνουμε πως για προληπτικούς λόγους, όσον αφορά στη διασπορά του κορωνοϊού και των εποχιακών ιώσεων και προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός στο χώρο του σχολείου, ο Σύλλογος Διδασκόντων αποφάσισε: 



1. Η επίδοση των ελέγχων του Β΄ τριμήνου θα γίνει στους μαθητές και όχι στους γονείς και κηδεμόνες την Παρασκευή 20/3/2020 κατά την τελευταία διδακτική ώρα. 

2. Ακυρώνονται όλες οι εκπαιδευτικές δράσεις – επισκέψεις εκτός σχολείου κατά το μήνα Μάρτιο. 

3. Ακυρώνονται όλες οι συγκεντρώσεις για ενημέρωση των γονέων κατά το μήνα Μάρτιο. 

4. Την Τρίτη 24 Μαρτίου οι μαθητές και οι μαθήτριες θα προσέλθουν κανονικά στο σχολείο και θα αποχωρήσουν στις 10π.μ. Θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις για την επέτειο της 25ης Μαρτίου ανά τμήμα.

 5. Σε κάθε αίθουσα υπάρχει αντισηπτικό υγρό. 

6. Η σχολική νοσηλεύτρια και οι εκπαιδευτικοί του σχολείου υπενθυμίζουν συνεχώς στους μαθητές και στις μαθήτριες τις παρακάτω οδηγίες πρόληψης και ατομικής υγιεινής. 

7. Αν παρουσιάσουμε συμπτώματα πυρετού, βήχα ή δυσκολίας στην αναπνοή και έχουμε ταξιδιωτικό ιστορικό σε πληττόμενη περιοχή, επικοινωνούμε με το γιατρό μας ή με τον ΕΟΔΥ (τηλ. 1135) και παραμένουμε σπίτι μας. 

8. Εμπιστευόμαστε τους ειδικούς και τους επιστήμονες για την πληροφόρησή μας. 





ΠΡΟΣΟΧΗ: 

 Δε χρειάζεται να πανικοβληθούμε ούτε όμως να εφησυχάσουμε. Δε φοβόμαστε, ενημερωνόμαστε. Απλά χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή προκειμένου να είμαστε σίγουροι αν πρόκειται για τον ιό της γρίπης ή τον νέο κορωνοϊό και να απευθυνθούμε αμέσως στον παιδίατρο ή σε ένα από τα 13 νοσοκομεία αναφοράς ή στον ΕΟΔΥ στο τηλέφωνο 1135. 



                                 Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος Διδασκόντων

7ο Δημοτικό Σχολείο Αρτέμιδας

Το υλικό και οι πληροφορίες που αναρτώνται στην παρούσα ιστοσελίδα αποσκοπούν στην ενημέρωση και επικοινωνία της σχολικής κοινότητας.